Sommerferieåbent i klubben!

De første torsdage og mandage var deltagermæssigt normale, men i går var vi kun 3 i alt. Det gav dog mulighed for at Willas kunne se lidt nærmere på hans åbninger og jeg kunne få noget tid sammen med 8-årige Anton Lang.

Begge dele var spændende og vi har nu styr på hvad Anton skal spille med både sort og hvid. Derefter finder jeg et par typiske partier frem, printer dem ud og gennemgår det hele med ham næste gang vi ses. Partierne bliver indsat i ringbind så han derhjemme kan finde det frem og øve sig på det. Derefter er han helt klar til S.G.P. hvor alle datoer nu ligger klar.

Vi løste også nogle opgaver og spillede 10 min. Partier mod andre på ”lichess”. Det giver også et billede af hvor man kan lære noget!

Får man børn på Antons alder ind på rette spor fra starten har klubben glæde af ham i mange år frem og nye børn får nogle at måle sig med.

Det er selvfølgelig spændende hvor mange der kommer hver gang her i sommerferien, men hvis der kommer bare en enkelt er jeg klar!

Er der ulige antal har jeg mulighed for at gennemgå nogle ting med en enkelt spiller, er vi lige antal spiller vi alle lynturnering.

Sommerferier kommer og går skakken består!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *