Skak i resten af 2024.

Bestyrelsen undskylder en lidt rodet start på sæsonen med sene ændringer til kalenderen. Vi vil gerne kunne trække flere til klubaftenerne, så vi undersøgte medlemmernes ønsker. Resultatet ses i det følgende. Tilbagemelding ses her.

Følgende aktiviteter er planlagt.

Datoerne for de enkelte aktiviteter se i kalenderen. Vi starter kl 19:00 hvis ikke andet er aftalt. Giv besked hvis man er forsinket, så er det også OK.

Holdturnering.

Selv om vi kunne deltage med 2 hold i mesterrækken på søndage. Viste tilbagemeldingen at vi ville få svært ved at stille med 2 hold på søndage. Derfor har vi valgt at stille 1 hold i mesterrækken og et i A rækken, da holdene ikke spiller samtidig og vi kan have overlap af spillere. Dette giver det os mere fleksibilitet og vi er sikker på at kunne stille med fuldt hold. Mere om dette når styrkelisten er lavet.

Traditionel klubturnering.

Denne klubturnering spilles som en 5 runders monrad turnering, hvor der er indlagt datoer til udsatte partier. Betænkningstiden er det samme som i A rækken, 1,5 time til hele partiet med 30 sekunder tillæg pr. træk. Dette skulle gerne sikre det ikke bliver for sent, særlig af hensyn til juniorerne. Turneringen er rated.

Hurtigskak turnering.

Denne klubturnering er inspireret af SGP, og spilles som en 12 runders hurtigskak hvor der spilles 2 runder pr. aften, igen det må ikke blive for sent. Betænkningstiden er det samme som ved SGP, 20 minutter til partiet med 5 sekunder tillæg pr. træk. Turneringen spilles over 6 aftener, det specielle er at man behøver ikke at komme alle gange, bare de gange man kan (Giver nok færre point) så ingen udsatte partier. Af hensyn til rundelægning vil vi gerne have tilmelding til de enkelte aftener (SMS eller kommentar på hjemmeside). De spillede partier hurtig rates.

Lyn turnering.

Klubbens lynskak mester findes ligesom tidligere, ved en lynturnering i forbindelse med juleafslutningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *