Doping???

Vi mĂždtes torsdag igen for fĂžrste gang siden SGP lĂžrdag.

Jeg fortalte at jeg havde vÊret den Êldste i M-klassen og 7 runder samme dag mod gode modstandere er hÄrd kost.

 For at kunne stĂ„ distancen havde jeg derfor snydt!!

”Jeg var dopet og nu vil jeg fortélle jer hvordan man gþr.”

SĂ„ blev der stille i lokalet!

Min dopingkur bestÄr af 2 ingredienser der skal blandes og indtages lÞbende over hele dagen. En gul og en blÄ.

Op af tasken kom den gule fĂžrst, en banan. Derefter den blĂ„, en vandflaske med vand fra vandhanen. SĂ„ viste dem et billede fra ”skakbladet” taget i landsholdsklassen. Her er der vand og bananer pĂ„ bordet, kaffe og lidt chokolade. Det krĂŠver noget, meget, at spille skak og sĂ„dan gĂžr de bedste. Jeg fortalte at en af mine modstandere lĂžrdag havde drukket 3 sodavand i lĂžbet af formiddagen, det er 45 stk. sukkerknald. Jeg forklarede at havde jeg indtaget den mĂŠngde sukker var jeg gĂ„et, sukkerkold!!

Jeg indrĂžmmede ogsĂ„ at jeg egentligt ikke bryder mig om bananer, men de virker! Efter en lille pause kom Johan ind! ”Jeg tror ikke jeg vil dopes!”

Vi var 17 i lokalerne torsdag, Daniel pÄ 6 og Anton pÄ 7 er de nye og det gÄr som det skal, rigtig godt! NÄr jeg ser ud over alle partierne, mÄ jeg sige at jeg er imponeret over spillestyrken. Ungerne er gode, mange timer med lÞsning af opgaver sÊtter sine spor, de genkendelige mÞnstre skak bestÄr af, er nemmere at genkende jo yngre man er. Nu er vi sÄ smÄt gÄet i gang med at udvÊlge sunde solide Äbninger til hver enkelt.

I mandags var vi 8 plus mig. Jeg har ikke spillet ret meget lyn med Magnus, der vinder omtrent hver gang i turneringerne, sÄ nu var chancen der. Jeg vandt de 2 fÞrste og eksperimenterede lidt i de nÊste 2. Dem tabte jeg!! At Johan slog ham i klubturneringen beviser at det er kompetente skakspillere vi nu har i klubben.

Billedet viser slutstillingen i vores sidste parti, mandag.

Jespers trĂŠning med Magnus har lĂžftet hans spil gevaldigt.

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *